Povestea din spatele proiectului

4

In ultima perioada am scris din ce in ce mai des despre proiectul : Alergam pentru Educatie asa ca am vazut necesar sa condensez intr-un articol toate ideile mele despre acest proiect.

In primul rand, ce este Alergam pentru Educatie?

Daca ar fi sa Clozaril online descriu proiectul intr-o singura fraza aceea ar fi : 50 de semi-maratoane si 50 de discursuri in 50 de zile consecutive. Asta inseamna ca timp de 50 de zile, pornind pe 1 mai pana pe 19 iunie, o sa alerg 21 de km in fiecare zi si o sa tin un discurs motivational si educational unui grup de tineri, in 50 de orase diferite.

Prima intrebare pe care o primesc de obicei cand spun acest lucru este : Si o sa alergi intre orase?

Nu. Voi alerga in interiorul unui oras, pe un traseu stabilit dinainte si distanta dintre orase o voi face cu masina. De aceea te invit sa alergam impreuna pentru educatie, in ziua in care voi fi in orasul tau.

A doua intrebare de cele mai multe ori este intrebarea cheie : De ce vrei sa faci asta?

Am multe motive pentru care vreau sa fac acest proiect insa este unul singur care este principalul :

Pentru a ii inspira pe tineri sa se dezvolte la nivel personal. Da, stiu ai??i?? pare foarte zen acest motiv al meu insa este cel real. Si eu la varsta de 15 ani am avut o schimbare de directie in momentul in care am descoperit dezvoltarea personala. Am inceput citind carti precum : Tata Bogat, tata sarac de Robert Kiyosaki, Cadranul banilor si ascultand carti audio de la Brian Tracy precum : Psihologia succesului si Psihologia realizarilor.

Toate acestea m-au facut sa privesc viata cu alti ochi si sa imi doresc sa am si eu o viata de succes. Partea interesanta este ca pana in acel moment principala mea activitate, care imi ocupa chiar si 5- 6 ore pe zi in anumite zile era sa ma joc pe calculator. Ba chiar pierdeam noptile uneori jucandu-ma Counter Strike.

Pornind de la varsta de 15 ani, studiind, citind si incercand tot ce am studiat in diverse proiecte si cu ajutorul voluntariatului, am reusit ca la varsta de 22 de ani sa ma fac cunoscut in calitate de public speaking coach si sa lucrez cu lideri : antreprenori, manageri, speakeri profesionisti in programe de coaching. Mai mult decat am fost de 2 ori consecutiv speaker la Business Days, evenimentul de referinta in materie de Business din Romania si sunt cel mai tanar speaker profesionist din Romania. Iar aceste lucruri sunt incomparabili mai mici decat ceea ce mi-am propus pentru viitor.

Si stii care este motivul pentru acest realizari? Motivul nr.1 este ca la varsta de 15 ani am schimbat directia. Acesta este mesajul principal pe care vreau sa il Buy cheap seroquel transmit tinerilor. Daca schimbi directia cand esti tanar, peste 7 ani rezultatele te vor uimi si pe tine. Iar tot ceea ce este nevoie sa faci ca sa schimbi lumea, mai ales lumea ta, este sa incepi cu persoana din oglinda.

O alta intrebare pe care o mai primesc este : S-a mai facut asa ceva?

Desi mi-as dori sa fi avut eu idei geniale si unice in lumeai??i?? insa nu s-a intamplat asa. Acest proiect este foarte mult inspirat de la Croix Sather, care a alergat 100 de maratoane si a tinut 100 de discursuri in 100 de videoseksi. zile consecutive. De fapt, ideea proiectului mi-a venit in timp ce ascultam un podcast cu Croix in care povestea despre proiectul sau. In momentul respectiv m-am gandit : ai??zOare nu as putea sa fac si eu acelasi lucru sau macar pe jumatate?ai???

Aceasta idee a ramas in mintea mult timp, pana in momentul in care am ascultat o prezentare a lui Calin Donca in care spunea de unul din obiectivele sale principale : De a aduce dezvoltarea personala in scoli. In acel moment m-am gandit : ai??zInteresant. Oare nu poate sa fie ideea mea un prim pas spre obiectivul sau?ai???. Am fost dupa prezentare sa ii spun ideea, ne-am intalnit saptamana urmatoare si acela a fost momentul de inceput pentru ai??zAlergam pentru Educatieai???.

Aceasta este povestea completa a proiectului, despre cum a aparut si de ce il fac. Totodata ti-am impartasit ce anume m-a motivat pe mine sa incep.

Te invit sa imi impartasesti care este un vis pe care tu il ai si care este motivatia din spatele lui, astfel incat sa ii inspiri si pe ceilalti care citesc acest articol